MAJLIS BACAAN YASSIN 6/2009

Majlis Bacaan Yassin bulanan yang ke-6 anjuran PERWAKILAN Mumbai telah diadakan di kediaman Pn. Nur Fadzlin Ramli pada 5/11/2009. Pada kali ini majlis bacaan yassin telah di adakan pada jam 11 pagi dan hanya dihadiri oleh ahli-ahli PERWAKILAN sahaja memandangkan ianya di buat pada waktu bekerja dan persekolahan. Majlis telah di buka dengan ucapan ringkas dari Pn. Asiah Jaafar selaku AJK Pembelajaran dan Agama, ucapan terima kasih dari Pn. Pengerusi PERWAKILAN dan juga ucapan dari tuan rumah iaitu Pn. Nur Fadzlin.

Majlis di teruskan dengan bacaan yassin beramai- ramai dan di teruskan lagi dengan tahlil ringkas dan bacaan doa selamat oleh Pn. Asiah Jaafar.

Setelah selesai, ahli-ahli PERWAKILAN telah dijemput untuk makan tengahari dimana menunya disediakan secara potluck. Antara menu utama ialah nasi putih, sup tulang, tomyam, pari bakar, mi sarawak dan kuih muih. Majlis bersurai pada 1.30 petang.

DSC02121

DSC02116

DSC02127

Nota : PERWAKILAN Mumbai ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Pn. Nur Fadzlin Ramli kerana sudi menjadi hos majlis bacaan yassin pada kali ini dan tak lupa juga kepada semua ahli-ahli PERWAKILAN yang hadir.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s